Válasszon nyelvet

slogen

rolunk

filozofia

esemenyek

hasznalt technologia

galeria

kapcsolat

agreement 2548140 1280

Fekete Zita - Woodissimo

Szakmai pályafutásom 2003-ban indult, a magyar faipari gépek piacán dolgoztam, beszerzőként. Ezt követően egy vezető olasz gépgyártó cég külkereskedelmi munkatársa voltam.
Ezek alatt az évek alatt ismertem fel, hogy egy szakszerűbb és kevésbé profit-orientált megközelítésre van szükség a magyar asztalosok igényeinek kielégítésekor. Ma már – a karrierem során szerzett számos tapasztalat révén – abban a kedvező helyzetben vagyok, hogy aktív közvetítő szerepet vállalhatok Ön mint asztalos és az olasz vezető faipari gépgyártó cégek között, a lehető legjobb beruházás megvalósítása érdekében.
Ezen felül az Ön rendelkezésére állok még mint vásárlási konzulens és tolmács a beszerzési tárgyalások, a gyárlátogatások és/vagy a tréningek során.

Valljuk, hogy a legmagasabb technológiai tudás a gyártók birtokában van. Nem a viszonteladó, hanem a gyártó ismeri legjobban az ablakot. Manapság a piac megszerzéséhez a beruházásnak a lehető legmagasabb színvonalú innovációra kell épülnie. Az élettartamra vetített költség pedig a lehető legalacsonyabb kell, hogy legyen. Ez a két tényező indokolja a gépgyártó személyes részvételét az üzletkötésben.
A Woodissimo koordinálja a piac legjobb beszállítóit és a vásárlókat oly módon, hogy a megoldás az ügyfél igényén alapul, nem pedig a viszonteladó érdekén. A tényleges értékesítést a gyártó végzi, biztosítva ezzel a legjobb költséghatékonyságot.

A műszaki megoldásokon kívül a következő területeken kínálunk tanácsadást:

  • Cég arculat kialakítás és webdesign
  • Értékesítési és marketing tréning fa nyílászáró témakörben
  • Termékfejlesztés - új ablakrendszerek kidolgozása

A Woodissimo egy teljesen új koncepció, amely megtalálja a legjobb megoldást az Ön számára!

signo

 

 Sajtó:

Woodissimo, a csúcstechnológia képviselője - Magyar Asztalos és Faipar | 2014. 03.
Faablakok holnap - woodo | 2014. 09.
Ablakgyártás - személyre szabva | 2017.
A faablakgyártás előrelátóan | 2017.
Mini LINGA Érden - Kicsiben-alaposat | 2017.